Nederlandse sauna cadeaubon!

Een Nederlandse sauna cadeaubon geven? Waarom niet! Hoe leuk is het om te mogen geven, tevens ook erg leuk om dit te krijgen toch? Een vriend van mij was vorige week jarig en hij had al wel vaker gezegd dat hij graag naar de sauna wilde gaan. Echter vond hij de kosten voor de sauna altijd te hoog waardoor hij nooit is gegaan. Nu dat ik voor hem een cadeaubon had gehaald zodat hij kosteloos naar de sauna kon gaan was hij enthousiast.

Het feit dat het hem dan geen geld kost om naar binnen te gaan maakte hem blij. Hij wilde dan ook zo snel mogelijk naar de sauna toe gaan om te ontspannen! Mij werd gevraagd of dat we samen naar de sauna wilde gaan en nog geen 24 uur later stonden we dan ook echt in de sauna! Bij de Thermen in Nijmegen is het dan ook een plezier om hier te mogen verblijven. Hun prachtige ruimtes welke netjes ingericht is zijn perfect.

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

Komen hier vaker

Vanaf het moment dat ik hier binnen ben geweest was ik enthousiast. Mijn vriend vond het ook erg gezellig en leuk ingericht. Iets wat ik daar erg belangrijk vond was toch echt het feit dat je hier tot rust kan komen, iets wat het belangrijkste van de sauna is toch? De Nederlandse sauna cadeaubon is dan ook een plezier om dit te mogen geven!