Een frietwagen als verrassing

Wat is er nu leuker dan een frietwagen bij jou thuis te laten komen als je een feestje geeft? Wij hebben dit gedaan voor onze house warming. Omdat wij een half jaar aan het verbouwen zijn geweest en veel hulp hebben gehad van onze familie en vrienden, wilde wij hen belonen met een feest bij ons thuis. Omdat wij naast ons huis een grote loods hebben waar mijn man zijn bedrijf in wil gaan starten, hebben wij besloten om hier het feest te geven. Ook kwam hier de snackmobiel te staan. Met dit idee zat de voorpret er al goed in. 

Frietwagen

Iedereen vond dit een top idee

Op de dag van het feest, hebben mij man en ik de loods om getoverd tot een gezellige feestzaal. Overal hingen slingers en stond er ook een radio met goede boxen voor de muziek op de juiste plek. Voordat de gasten kwamen, kwam de snackkar netjes op de afgesproken tijd bij ons aan. De medewerkers van dit bedrijf waren erg vriendelijk en dit was meteen al een gezellige start van het feest. Toen de eerste gasten binnen kwamen en wij hun verraste gezichten zagen, wisten wij dat dit een geslaagde actie was. 

Het was een zeer geslaagde avond. Iedereen heeft genoten en deelde de complimenten uit over de heerlijke friet en de snacks. Dat is de reden waarom ik deze absolute aanrader wilde delen met de lezer van dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Frietwagen