iPhone 7 beschermhoes kopen om barsten tegen te gaan

Om barsten in het scherm van uw iPhone 7 tegen te gaan, is het aanschaffen van een iPhone 7 beschermhoes een verstandige keuze. Niet alleen beschermt u uw toestel met een dergelijke hoes, ook kunt u uw telefoon persoonlijker maken. Kies bijvoorbeeld voor een hoesje met een opdruk die aansluit bij uw hobby’s of interesses. Wist u dat het zelfs mogelijk is om deze beschermhoesjes van een zelfgekozen opdruk te voorzien? Laat bijvoorbeeld een mooie foto op het beschermhoesje drukken, of druk hier de foto van uw huisdier op. Het biedt u de mogelijkheid om uw iPhone 7 een persoonlijk tintje te geven!

Voor het aanschaffen van een iPhone 7 beschermhoes hoeft u tegenwoordig niet meer naar een fysieke telefoonwinkel. U kunt deze hoesjes heel eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende webwinkels waar een groot aanbod van deze hoesjes te vinden is, waardoor u altijd een model vindt die bij u past.

Combineer een iPhone 7 beschermhoes met een screenprotector

Het is raadzaam om en iPhone 7 beschermhoes te combineren met een screenprotector. Op deze manier verkleint u de kans dat er krasjes op het beeldscherm van uw iPhone 7 ontstaan. De krasjes zijn bijvoorbeeld het gevolg van kleine zanddeeltjes in uw broekzak of tas. Als deze deeltjes over het scherm van uw toestel bewegen, resulteert dit in kleine nauwelijks zichtbare krasjes.

Bij de aanschaf van een screenprotector kunt u het beste voor een glazen screenprotector kiezen. Mocht uw toestel vallen, dan breekt enkel het glas van de screenprotector. Het glas van uw toestel zal in veel gevallen onbeschadigd blijven.