Laat handdoeken bedrukken door Promofit

Promofit

Een handdoek is een product dat iedereen goed kan gebruiken. Promofit bedrukte handdoeken zijn erg luxe en gaan jarenlang mee. Ze zijn erg zacht van stof en nemen het vocht enorm goed op. Hierdoor kan je echt van een handdoek genieten na een verfrissende douche of een duik in het zwembad of de zee. Ook na een fijn saunabezoek en een ijskoude douche kan het fijn zijn om een heerlijke warme handdoek te pakken en eens lekker op te warmen.

Promofit

Handdoeken gebruiken als marketingactie

Wanneer jij als bedrijf echt origineel wil zijn in de marketing zet dan handdoeken in. Je kunt speciale handdoeken bedrukken met jouw merknaam en/of logo. Omdat er gigantische handdoeken zijn zal jouw bedrijfsnaam enorm goed opvallen bij bijvoorbeeld beurzen. Als jij op een beurs of evenement staat kan je ervoor kiezen om de handdoek heel opvallend op te hangen zodat bezoekers jouw kraam van mijlenver zien aankomen. Geef bijvoorbeeld een handdoek cadeau als ze klant worden, dit is een mooi geschenk.

Er zijn verschillende manieren mogelijk

Er bestaan handdoeken die op verschillende manieren worden voorzien van een afbeelding of tekst. Het is mogelijk om het erop te laten zetten door middel van bedrukken, borduren of weven. Daarnaast zijn de handdoeken te verkrijgen in verschillende gewichten, maten en kleuren. Omdat het tegenwoordig erg belangrijk is om te voldoen aan de groene gekte, zijn alle handdoeken enorm duurzaam. Dit is gedaan om te zorgen dat de aarde goed blijft. Kies eens voor mooie bedrukte handdoeken als geschenk!